× Oeps! Er zijn geen sneakers gevonden die matchen met je gestelde filters!

NikeID Nederland Heren


NikeID Nederland Heren

Kom hier lekker bladeren door alle NikeID Nederland Heren sneakers!


Klik hier als je op zoek bent naar NikeID Dames


Nikes Zelf Ontwerpen Heren | NikeID Nederland

Als jij jouw mooie basis NikeID sneakers gevonden hebt, kun je op de link onder de sneaker klikken. Dan ga je naar de webshop van Nike om vervolgens de sneakers verder af te maken. Uiteraard kun je ze daar nog verder personaliseren en bestellen.

Deze NikeID Nederland Heren pagina is natuurlijk vooral bedoeld voor de vele liefhebbers. Hier kun je het beste beginnen want NikeID sneakers vergelijken was nog nooit zo leuk en makkelijk.


NikeID Nederland uitleg

NIKEiD is een dienst waarmee je eenvoudig je eigen sneakers kunt ontwerpen en samenstellen. Nike geeft je de basis en vervolgens kun je ervan maken wat jij wilt.

De basis, de zool, de tussenzool, het stiksel, de veters, het lusje… alles kun je zelf aanpassen met natuurlijk ook JOUW NAAM erop. Makkelijk, leuk maar vooral: een paar NikeID Nederland Sneakers maakt je uniek! En als je een beetje wild doet, weet je zeker dat er van jouw NikedIDs geen gelijke op deze wereld bestaan.


NikeID Nederland Heren Zelf Ontwerpen


Via Nike kun je ontelbare varianten van je favoriete modellen maken. NIKEiD is al in 1999 opgezet, maar pas met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste website van Nike, is het gelukt om ze echt te personaliseren. Oneindige mogelijkheden dus! NIKEiD Nederland sloot pas wat later aan. Maar inmiddels zijn de meeste modellen ook hier verkrijgbaar. Hou deze pagina’s dus goed in de gaten want de modellen veranderen regelmatig!

Elke week zetten we er de nieuwste NikeIDs op dus we zouden het heel leuk vinden je regelmatig hier terug te zien.

NikeID Nederland: je eigen unieke sneakers

Het leuke aan je eigen Nikes ontwerpen is natuurlijk dat niemand dezelfde Nikes heeft als jij. Extra leuk als je ook nog eens je eigen naam erop hebt staan. Superleuk en als bonus: kleine kans dat iemand er dan met jouw mooie sneakers vandoor zal gaan 🙂


NikedID Nederland Nike Naam


Blader lekker door de sneakers heen en als je een voorbeeld ziet dat de moeite waard is, ga er dan voor!