× Oeps! Er zijn geen sneakers gevonden die matchen met je gestelde filters!

Nike Zelf Ontwerpen Dames


Nike Zelf Ontwerpen Dames | NikeID Nederland

Kom hier inspiratie opdoen en ga ook dames Nike zelf ontwerpen!


Klik hier als je op zoek bent naar NikeID Heren


Nike Zelf Ontwerpen | NIKEiD Nederland

Als jij jouw mooie basis NikeID sneakers gevonden hebt, kun je Nike zelf ontwerpen en naar de webshop van Nike gaan om daar het Nike zelf ontwerpen in de vingers te krijgen. Daar kun je ze verder aankleden en bestellen.

Deze pagina is natuurlijk vooral bedoeld voor de vele NikeID liefhebbers onder jullie die Nike zelf ontwerpen. Voor de grootste collectie kun je het beste hier beginnen voor je definitieve keuze. De basis voor jouw NikeID Nederland Sneakers uitzoeken is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest.


Nike Zelf Ontwerpen: hoe werkt dat?

NikeID is een high-tech dienst waarmee Nike sneakers ontwerpen een eitje wordt: eenvoudig je eigen sneakers ontwerpen en samenstellen. Nike geeft je de basis om mee verder te werken en vervolgens kun je in het geval van dames sneakers helemaal je gang gaan.

De basis, de zool, de tussenzool, het stiksel, de veters, het lusje… je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zelf aanpassen. Makkelijk, leuk maar vooral: NikeID maakt je uniek! Als je je een beetje uitleeft, weet je zeker dat er van jouw sneakers geen tweede paar op de aarde bestaat.


Nike Zelf Ontwerpen Dames

 


Op deze manier kun je natuurlijk ontelbare varianten creëren op de basissneaker. Nike heeft NikeID al in 1999 bedacht en opgezet, maar pas met de laatste technologische stand van zaken en de website die nieuwere technieken toelaat, zijn de mogelijkheden echt eindeloos geworden. NikeID Nederland is wat later gevolgd. Inmiddels zijn bijna alle modellen ook hier goed verkrijgbaar. Hou de pagina in de gaten want de NikeID Nederland modellen veranderen continu!


Nike Zelf Ontwerpen Dames Nike Naam

 


Heel veel plezier met ontwerpen. Hartelijke groeten van iedereen bij Sneakerwijzer!