Nike Air Max 98 SE “Exotic Skin”


Recent zijn deze nieuwe Nike Air Max 98 SE “Exotic Skin” uitgebracht. Vind hier alles over de schoen dus ook waar je ze kunt bestellen.

 

Ze zijn zo weer uitverkocht dus dit is je kans!

 

Heren

Bestel hier bij Nike
Bestel hier bij BSTN
Bestel hier bij SizeOfficial NL

 


 

Achtergrond

Luxer dan de Nike Air Max 98 Exotic Skin Pack wordt het niet. Zou dit de beste kleurstelling tot nu toe voor 2018 kunnen zijn?

 

Een groot deel van de bovenkant van de Air Max 98 ‘Snakeskin’ heeft een lichte schaduw van crème, aangevuld met donkerbruin tot de synthetische overlay die zich om de hele schoen heen wikkelt. Een geborduurde mini-Swoosh is gestempeld over de zijwand en de klassieke Nike Air Max 98-branding raakt de tong.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is het die slangenhuid-detaillering die dit model echt onderscheidt als zeer exclusief. En de subtiele contrasten met de crèmekleurige rest maakt de sneaker extra speciaal.

 

Om het uiterlijk compleet te maken, zit er een grote air max unit onder de voeten met een kleverige buitenzool die je aan alle oppervlakken vastkleeft.

 

De Nike Air Max 98 Exotic Skin Pack is recentelijk uitgebracht via een select aantal shops.

 

Deze stijl voegt zich bij verschillende andere Air Max’s, die allemaal de schitterende pythondetails in zich hebben.

 

Naam: Nike Air Max 98 SE “Exotic Skin”
Rereleasedatum: 12 april 2018
Kleur: wit/beige/sepia

 


[et_bloom_inline optin_id=”optin_3″]


 

Afbeeldingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Video

Over Olaf

Olaf heeft Sneakerwijzer opgericht in 2015. Liefhebber van veel Old-Skool-Sneakers, o.a. All Stars en Vans. Doet er alles aan om het shoppen naar nieuwe sneakers zo leuk en makkelijk mogelijk voor je te maken!